Memlin fungerar som motor för företag att hantera möten och arrangemang

...

Vårt uppdrag

Förenkla eventhantering genom ett molnsystem byggt med passion från grunden, skapat för organisatörer. De bästa verktygen från tunga och komplexa eventhanteringssystem förpackade i en användarvänlig och smart tjänst, som ständigt utvecklas och alltid har användarnas bästa i fokus.

 1. Memlin AB grundas

  Företaget Memlin AB bildas och genast börjar skisserna på hur systsmet ska byggas. Med oss hade vi erfarenheterna från eventhanteringssystemet Digiviter som grundades 2011.

 2. Lansering!

  Lanseringen av Memlin skedde ganska odramatiskt. Några några klick och plötsligt fanns det som vi jobbat med så hårt tillgängligt för alla. Men det var helt fantastiskt att se de första användarkontona skapas.

  ...

 3. 500 skapade användarkonton

  På enbart en minimal Adwordsbudget och ingen marknadsföring nådde vi i början av oktober 500 skapade konton, vilket var en milstolpe för oss.
  Vårt syfte är ju att underlätta för våra användare, därför är vi mycket lyhörda för feedback. All feedback övervägs och Memlin utvecklas ständigt.

 4. Acceleratorprogram TINC i Palo Alto, Silicon Valley

  ...

  Utvalda av Vinnova att delta i acceleratorprogrammet TINC i Palo Alto, Silicon Valley för företag med potential att bli internationella snabbväxare. En månad med tufft program i hjärtat av Silicon Valley.

 5. Teamet växer till 9 personer

  ...

  Vårt team sitter i Lund, Stockholm, Frankrike, Indien och Vietnam. Att arbeta nära med kollegor utspridda runt jordklotet kräver en tydlig vision och bra kommunikation, men ger en väldigt dynamisk organisation och styrka i mångfald.

Följ oss genom att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev. Du kan också skapa ett konto direkt, för att testa Memlin. Det kostar inget. Välkommen!