Memlin

Memlin bildades för att det inte fanns några bra system för att hantera olika typer av arrangemang. Det fanns enklare anmälningssystem, nischade utbildningssystem eller komplexa tjänster för konferenser. Vi upptäckte att många organisatörer kompromissade eller använde verktyg som inte effektiva, för att de var skapade för något annat. Det här ville vi ändra på!

Memlin fungerar som motor för företag att hantera möten och arrangemang

...

Vårt uppdrag

Förenkla eventhantering genom ett molnsystem byggt med passion från grunden, skapat för organisatörer. De bästa verktygen från tunga och komplexa eventhanteringssystem förpackade i en användarvänlig och smart tjänst, som ständigt utvecklas och alltid med användarnas bästa i fokus.

Memlin AB grundas
Företaget Memlin AB bildas och Memlin börjar byggas. Med oss hade vi erfarenheterna från eventhanteringssystemet Digiviter som grundades 2011.
01 Sept 2016
Lansering!
Lanseringen av Memlin skedde ganska odramatiskt. Några några klick och plötsligt fanns det som vi jobbat med så hårt tillgängligt för alla. Men det var helt fantastiskt att se de första användarkontona skapas.
15 April 2017

...

500 skapade användarkonton
På enbart en minimal Adwordsbudget och ingen marknadsföring nådde vi i början av oktober 500 skapade konton, vilket var en milstolpe för oss.
Vårt syfte är ju att underlätta för våra användare, därför är vi mycket lyhörda för feedback. All feedback övervägs och Memlin utvecklas ständigt.
2 Okt 2017
Acceleratorprogram TINC i Palo Alto, Silicon Valley
Utvalda av Vinnova att delta i acceleratorprogrammet TINC i Palo Alto, Silicon Valley för företag med potential att bli internationella snabbväxare. En månad med tufft program i hjärtat av Silicon Valley.
14 Apr 2018

...

Teamet växer till 9 personer
Vårt team sitter i Lund, Stockholm, Frankrike, Indien och Vietnam. Att arbeta nära med kollegor utspridda runt jordklotet kräver en tydlig vision och bra kommunikation, men ger en väldigt dynamisk organisation och styrka i mångfald.
May 2018

...