Karriär & lediga tjänster

Vill du jobba med oss? Vad kul! Se vilka tjänster vi söker för tillfället.

...

Full stack-utvecklare

Memlin letar just nu efter utvecklare som kan börja i vårt team i Lund. Du kommer bli en viktig spelare i organisationen, med både stort ansvar men samtidigt en frihet att skapa din roll. Vi ser gärna att du är strukturerad och har stor vana inom webbutveckling. Ditt fokus kommer framför allt vara på backend, men beroende på dig och dina kompetenser så finns det stor möjlighet att forma tjänsten dit du önskar.

Ansök här

...

Praktikplats för UX/UI-designer

Studerar du UX/UI och pratar dessutom flytande CSS, html eller kanske javascript? Då har du ett spännande och lärorikt sommarprojekt för din portfolio här!

Inför och under sommaren 2020 välkomnar vi en enskild student eller ett studentpar som vill ta sig an en spännande utmaning tillsammans med oss. Våra marknadskanaler skall få sig ett ordentligt lyft, vilket kommer innebära ett stort och spännande arbete över Memlins samtliga kanaler. Vi letar efter dig som har goda kunskaper i webbdesign och som taggar till av tanken på att vara med och forma webb och plattform live!

Ansök här

...

Spontanansökan

Känner du att du gärna skulle vilja jobba med oss? Har vi ingen öppen position som passar dig just nu?
Skicka gärna en spontanansökan med bifogat CV!

Ansök här

Att jobba på Memlin

Vi är ett ungt startup i Lund som erbjuder ett nytt och kul sätt att administrera event och deltagarhantering. Vår plattform är helt molnbaserad och används för alla typer av eventhantering; från mindre möten till stora resor, fester, konferenser, webbinarier och kurser. Vi är stolta över vår växande plattform och användarbas som bara blir större och större för varje dag! Vi som jobbar på Memlin består av ett gäng ambitiösa individer som alla värderar en bra arbetsmiljö där man har kul på jobbet samtidigt som man tillsammans hjälps åt att nå sina mål.