Se vad vi kan göra

Memlin är en webbtjänst som hjälper dig att effektivisera och automatisera ditt sätt att hantera kurser, utbildningar, seminarier, konferenser, biljettförsäljning, stora och små event, enkäter samt allt däromkring.

Allt på ett ställe vilket ger dig både kontroll och sparar tid.

Registreringssystem

Slipp hantera svar via mail och få tydlig rapportering om vilka som kommer. Skapa enkelt dynamiska svarsformulär med de frågor du behöver.

App för smartphone

Gör din telefon eller läsplatta till en streckkodsläsare och registrera deltagare som anländer till arrangemanget. Ni kan dessutom vara flera som registrerar deltagare samtidigt!

Felaktiga E-postadresser

E-postadresser som är felaktiga (t.ex. felstavad, studsar eller helt enkelt inte finns) markeras i systemet så att du enkelt kan ändra och skicka igen.

Återkommande arrangemang

Kopiera enkelt arrangemang och ange vad som skall kopieras, t.ex. svarsformulär och eventdata. Skapa arrangemang med löpande datum.

Utbildningsportal

Gruppera flera kurser eller utbildningar i ett projekt och bygg din egna utbildningsportal som även kan embeddas på din egna hemsida.

Molntjänst

Hela systemet är webbaserat, allt sker online. Alla som arbetar i systemet kan göra det från sin egen dator utan att behöva installera några krångliga program.

Egen sida (embed)

Lägg inbjudan och svarssida på din egen hemsida eller blogg för att tydligt visa att det är du som är arrangör. Dina deltagare svarar direkt på din hemsida, men du nyttjar ändå Memlins kraftfulla funktioner.

Utvärderingar

Skapa enkäter som du enkelt skickar utifrån dina egna kriterier, t.ex. till alla som checkat in på ett event. Se rapporter och resultat direkt på dina enkätundersökningar.

Ta betalt

Skapa biljetter med pris för att ta betalt för dina event. Deltagare kan betala med kort eller via faktura. Stödjer flera valutor och olika momssatser.

API

Kraftfullt och väldokumenterat API för att koppla ihop Memlin med dina andra system. Finns även kopplingar till befintliga CRM och fakturasystem.

SMS och Email

Skicka SMS eller email till dina deltagare med påminnelser eller ny information.
Ställ in automatiska påminnelser.

Användarhantering

Skapa underkonton kopplade till ditt konto och dela ut rättigheter att arbeta antingen i alla eller med specifika arrangemang.

Arbeta i projekt

Skapa projekt och tilldela dina event en grupptillhörighet. Få ordning och reda bland arrangemangen.

QR-streckkoder

Inkludera en individuell streckkod (QR-kod) i bekräftelsemail/biljett för de deltagare som tackar ja. Deltagarna visar upp streckkoden på eventet och scannas enkelt av med vår smartphone-app.

Medföljande gäster

Ange hur många medföljande gäster dina deltagare får ta med sig och ange vilka svar i svarsformuläret som även medföljande skall besvara. Bra för t.ex. val av maträtt eller allergier.

Dedikerad support

Vi finns tillgängliga för frågor och synpunkter och gör allt vi kan för att skapa en bra tjänst. Vår chatt är öppen 9-17 alla helgfria vardagar.

Adressbok

Hantera dina kontakter enkelt via vår smidiga adressbok. Importera kontakter, skriv in manuellt eller spara från events. Dela upp kontakterna i grupper.

Tillåt ångra

Du kan ge dina deltagare möjlighet att ändra/ångra sin bokning själva, fram tills en specifierad tid före arrangemanget.

Bekräfta deltagare

Denna funktion ger dig möjlighet att bekräfta varje deltagare individuellt så att inget bekräftelsemail/biljett skickas ut förrän deltagaren är godkänd.

Väntelista

Möjlighet att aktivera väntelista, så deltagare kan skriva upp sig även om arragemanget är fullbokat. Bjud in från väntelista om en plats blir ledig.

Svenskt system

Memlin har sitt säte i Sverige och naturligtvis erbjuder vi svensk och engelsk support. Dessutom har vi stöd för ett flertal språk i systemet.