5 månader sedan

Bekräfta deltagare betyder att administratören för kontot måste bekräfta varje deltagare innan de får ett bekräftelsemejl. Detta gör ni genom att trycka på “Bekräfta” som dyker upp som status inne på deltagar-sidan när de har anmält sig.