1 år sedan

Hur har era tidigare event sett ut? Kanske tog du emot anmälningar via telefon och registrerade informationen i ett kalkylblad i excel eller kanske fick deltagarna fylla i ett formulär som sedan kunde mailas in. Men hur gick betalningen av anmälningsavgiften då till? Och hur var det med specialkost, utbildningsmaterial och annan specifik information kring just det eventet?

Efterhand införde ni kanske ett webbformulär där anmälningarna registrerades eller att deltagarna helt enkelt fick maila in sin information.

Ändå försvann inte det manuella arbetet och mycket tid lades på att koppla ihop information från olika håll och få en klar överblick av eventet.

Det här är kanske fortfarande din vardag när det kommer till eventplanering och anmälningar, men vet du vad, det är helt okej!

För säga vad man vill, lyckade möten, konferenser, utbildningar och alla andra typer av event händer inte bara. Det är tack vare ditt arbetet det hela går runt.

Vad är fördelarna med ett automatiserat anmälningssystem? Gör det lättare och skapa en mycket bättre upplevelse för dina inbjudna genom att automatisera dina processer. Spara tid och förhöj företagets image gentemot dina inbjudna.

Fördelar för deltagarna:

 • Skapar en professionell och förhöjd upplevelse för dina inbjudna. Detta i sin tur kan bidra till öka antalet anmälningar.
 • Deras information kan vara förifylld för enkel och snabb anmälning.
 • De upplever betalningen av anmälningsavgiften och andra eventuella kostnader som trygg och professionell.
 • De får samma professionella upplevelse på både datorn, mobilen och surfplattan.

Fördelar för dig som arrangör:

 • Branding för ditt företag. Skapa en professionell anmälningsupplevelse med er logotyp och grafiska profil.
 • Med rätt anmälningssystem kan du som organisatör göra det du gör, fast ännu bättre. smidigare och snabbare.
 • Skapa olika anmälningar för olika deltagare, från sponsorer och talare till VIP. Du bestämmer vem som ska få ta del av vad.
 • Automatisera flödet och dina mail, som t ex inbjudningar, påminnelser och bekräftelser.
 • Samla rätt information och erbjud specifika tillval och frågeställningar för varje event och deltagare.
 • Gör det lättare att följa upp och rapportera framsteg.
 • Du har full kontroll hela vägen då allt är samlat på ett ställe.
 • Sätter din eventhantering på autopilot helt enkelt!

Teknologi har förändrat och underlättat de flesta delar av våra liv, med de rätta verktygen kan din anmälningshantering också bli enklare för dig. Fokusera på resten av din to-do-lista istället.

Använder du inte ett eventhanteringssytem idag kan ett automatiserat anmälningssystem vara ett perfekt första steg att ta. När du väl upplever alla fördelarna och kommer mer in i systemet vill du inte använda något annat.

Ge det ungefär tre gånger och sedan är du inne i det. Den tekniska utvecklingen går hela tiden framåt, så hoppa på nu och låt både dig själv och dina deltagare upptäcka fördelarna!

Ta reda på mer:

Den kompletta eventplanerings-guiden; Del 1 - Före eventet

Den kompletta eventplanerings-guiden; Del 2 - Genomförandet

Möten: Därför ska du vara den sista som talar!