1 år sedan

Eventadministration kan innebära en mängd olika listor på olika håll, information utspridd i olika system (både digitalt och i högen på skrivbordet) och en hel del mailkonversationer fram och tillbaka, m.m. Känner du igen dig?

Så behöver det inte vara! Hantera er information smidigare och gör det enklare att fatta rätt beslut. Ett eventsystem som Memlin gör att du kan sätta din eventadministration på autopilot, men ändå ha full kontroll hela vägen!

Ha all information samlad i ett system och ha din information ständigt uppdaterad automatiskt. Använd kraften i automatik, mallar och statistik.

“De bästa verktygen från de stora och krångliga systemen förpackade i en smidig, lättanvänd och prisvärd tjänst.” -Christian Ramel, CEO på Memlin.

Event administration Memlin eventsystem


Eventadministration - före, under & efter

Memlin är ett komplett verktyg för att hålla koll på all typ av eventadministration, både före, under och efter ditt event.

Hantera kurser, seminarium, konferenser, workshops, mässor, utbildningar, kick-offs, julfester - you name it! Alla typer av events administrerar du lättare i ett eventsystem som Memlin.

Planering, inbjudningar, deltagare, registrering, gästhantering, talare, m.m. hanteras lättare i ett och samma system.

Skapa flera användare kopplat till företagets konto och samarbeta lättare. Ta del av varandras to-do listor, delegera arbetsuppgifter och ha en gemensam överblick över alla era events.

Vad är gjort och inte gjort? Har de fått inbjudan och vem har tackat ja? Har någon anmält specialkost och behövs det bokas någon extra transport för vissa deltagare?

Detta är frågor du aldrig behöver ställa dig när du arbetar i Memlin. För du kommer ha full koll. Allt samlat i ett system.

Kanske är kursadministration något nyare för dig eller kanske är det “a-piece-of-cake”?

Hursomhelst är Memlin användarvänligt och effektivt för både nybörjare och veteraner, med engagerad support längs hela vägen.

Ett eventsystem är bara ett effektivt verktyg med dig bakom ratten. Så gör det du gör bäst - ännu bättre! Testa själv.

Skapa ett testkonto gratis här och se vad vi går för. Efter testperioden pausas kontot automatiskt och ingen betalning görs förrän du själv väljer att uppgradera.

Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar!


Ta reda på mer:

Vad är ett eventsystem?

Varför Memlin?

Den kompletta eventplanerings-guiden; Del 1 - Före eventet